תקליטן לחתונה
התשובה הנפוצה לשאלה מה הכי חשוב בחתונה היא אלכוהול וריקודים. אכן חשוב מאד שיהיה שמח ברחבה, שכולם יקומו לרקוד ושתהיה מסיבה של ממש. איך גורמים לזה לקרות?- בוחרים אחלה תקליטן! ואיך עושים את זה? התשובות לפניכם:
חתונה היא ענין של בחירה וכך גם ההכנות אליה, תהליך הכולל לא מעט בחירות. צריך לבחור מקום ולהחליט- חתונה בטבע, חתונה בגן אירועים, חתונה באולם. צריך לבחור מנות ולבנות תפריט. צריך להחליט את מי מזמינים ולבחור את מי מושיבים ליד מי. צריך לבחור חליפת חתן, שמלת כלה ונעלי כלה, סלון כלות, מאפרת וספר. וכן, צריך לבחור גם תקליטן- תקליטן לחתונה מהווה בחירה קשה וחשובה.
התקליטן – מסמר הערב
כדי שמסיבה תצליח ורחבת הריקודים תהיה מלאה, כדי שלחתן ולכלה יהיה שמח, כדי שגם הדודות יקומו לרקוד, כדי שזה יהיה ערב בלתי נשכח וכדי שיהיה כיף ומשגע צריך מוסיקה טובה. על מוזיקה טובה אחראי תקליטן חתונות מקצועי, מיומן וטוב. תקליטן חתונות שיעשה שמח, שידע איזה שיר לשים ומתי, איזה שיר לשים אחרי איזה שיר, באיזה סגנון מוסיקה להתמקד ואילו שירים להשמיע. תקליטן שימלא את רחבת הריקודים כל הזמן ולא יאפשר גם לאורחים הרעבים ביותר להפסיק להניע את הרגליים.
כמו כל הפריטים והשירותים הקשורים להפקת חתונה, גם תקליטני חתונות יש בשפע. יש היצע רחב של תקליטנים לחתונה, דיג'ייז כאלה ואחרים, בסגנונות שונים, רבים ומגוונים וכל אחד צריך למצוא את התקליטן המתאים עבורו. איך? באמצעות מספר כללים:
עניין של התאמה- אתם והתקליטן שלכם חייבים להתחבר. תקליטן הוא מישהו שתרצו להביא הביתה להורים, הוא מישהו שבטוח שהחברים שלכם ימותו עליו, הוא החבר הכי טוב שלכם לערב אחד- הערב הכי חשוב בחיים שלכם. חייבת להיות התאמה מוחלטת בין התקליטן לזוג המתחתן. חפשו, בררו, תשאלו, תפגשו ובחרו תקליטן שאוהב מוסיקה כמו שלכם, שרואה את האירוע כמוכם, ושקשוב להעדפות שלכם.
עניין של בחירה- כדאי מאד לבחור תקליטן חתונות שאתם מכירים. כזה ששמעתם ושרקדתם לצלילי נגינתו. תשמעו המלצות, תתייעצו עם זוגות שהוא תקלט אצלם ותחליטו אם הוא מתאים לכם לפני שתסגרו.
חופש פעולה- לא כל תקליטן חתונות משתף פעולה וזורם עם הזוג. כשבוחרים תקליטן לחתונה חשוב מאד לבחור מישהו קשוב ואכפתי, שמדבר בגובה העיניים ושמבטיח לכבד את נטיותיכם ואופייכם.
ירידה לפרטים- חשוב מאד לסגור מראש עם התקליטן כמה שיותר פרטים. צריך כמובן לקחת בחשבון תקליטן טוב זורם עם הערב ועם רצון הקהל ולוודא דווקא עם רצון הזוג, אבל הוא בהחלט צריך לשאוף לשלב בין הרצונות באופן אופטימלי. חשוב לבחור את השירים החשובים- שיר כניסה, שיר חופה, שיר סיום ועוד, ואת השירים שחשוב שינוגנו ולהסביר לתקליטן החתונה כמה זה חשוב. כמו כן, חשוב לסגור את שעות האירוע מראש ואת אופן ההתנהלות של הערב- האם תהיה עצירת ריקודים בעת האוכל, האם יהיו ברכות, האם יהיה שיתוף של הקהל, האם תהיה מוסיקה למבוגרים או רק לצעירים, האם יש להקה והופעה וכדומה.
סיכום מראש בכתב- חשוב לסכם את כל הפרטים בחוזה מסודר בכתב, לרבות השעות, המחיר, השירותים השונים ואפילו מידת הווליום ומערכת ההגברה שתסופק.
עניין של סגנון- הגדירו מראש את סגנון המוסיקה שאתם רוצים שינוגן, שוטטו במאגר המוסיקלי של התקליטן וודאו שיש לו את השירים שאתם אוהבים, את הסגנון המוסיקלי שאתם מעדיפים וככה תבטיחו התאמה מוסיקלית ביניכם לבין תקליטן החתונה שלכם.